*Legg gjerne inn en kommentar hos meg*

lørdag 7. mai 2011

Tanker fra ny blogger.....

Etter å ha vært en ivrig bloggleser i lang tid, ville jeg skrive min egen blogg. Men det er jammen ikke lett å “finne seg selv".... Jeg innser at det vil ta lang tid før jeg klarer å få en rød tråd gjennom bloggen min.

Gjennom egen blogg  har jeg oppdaget mange (nye) flotte blogger, som jeg kanskje ikke hadde oppdaget uten egen blogg. Og til og med stiftet noen nye “bekjentskaper” ;). Litt forundret over meg selv som har skaffet meg et nytt nettverk online.... Men jeg er langt fra den eneste. Blandt de tusner av blogger der ute, skal det jo noe til for å synes. 


Men så tenker jeg: Jeg vil ikke ha en blogg som er til for å skryte av meg selv… Selvfølgelig synes jeg det er utrolig kjekt å få flotte tilbakemeldinger på innleggene og nye følgere. Men det viktigste for meg er at bloggen min skal være til glede og inspirasjon for andre, slik jeg får glede og inspirasjon av andres blogger. Og at jeg skal forsøke å være meg selv, slik at innleggene mine bærer mitt personlige preg. Så får jeg se da, om jeg får dette til? 


Ha en fin lørdagskveld!

Klem fra en ny blogger, Kjersti

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver i dette innlegget. Begynte å blogge i oktober, og er enda i den "finne meg selv"-fasen mtp bloggen. Har funnet ut at det viktigste er å skrive om det som en selv føler for, også blir det en bonus om noen syns det er interessant/ inspirerende. Bruker bloggen som en slags minnebok også over diverse hendelser og hverdagshistorier som ellers blir glemt.


  God helg videre (gleder meg til å følge deg videre:)

  SvarSlett
 2. Bloggen din er kjempefin og inreresant.Det som er så bra er jo at alle har sin greie med sin blogg,den blir særegen og unik bare for at vi alle er forskjellige..Jeg falt pladask for din blogg når jeg så Headeren og har stortrivdes her siden:O))go klem

  SvarSlett
 3. Hei.
  Sånn hadde jeg det også da jeg begynte å blogge. Men jeg visste knapt hva en blogg var.
  Nå har jeg blogget siden slutten av september og jeg ser at det er veldig forskjellig hva jeg skriver om. Det er en hverdagsblogg og jeg blogger om det som skjer....
  Alle liker vel å få tilbakemedinger , men de skal liksom si noe, da. Klarer meg uten kommentarer fra folk som ikke har lest bloggen for eksempel.
  Du har en koselig blogg og du finner nok "din" måte etterhvert :)
  KLem :)

  SvarSlett
 4. Hei hei og takk for hyggelig kommentar. Vi koser oss masse med besøket ja;-)

  Jeg kjenner meg godt igjen i dette innlegget.. Skal man være en interiørblogger, matblogger, hage osv osv. Jeg fant til slutt ut at min verden her inne skal være om de hverdagssysler som opptar meg og ikke en som "sanker" følgere fordi jeg absolutt skal levere hva ANDRE har lyst å lese. Jeg skriver rett og slett om små hverdags øyeblikk som jeg liker, og håper selvfølgelig noen der ute deler noe av mine gleder. Vi er forskjellige, og det er det mangfoldet som gjør det spennende her inne, syns nå jeg.
  Så mitt råd til deg er at du skriver om det som opptar deg og de ting du liker;-)))
  Jeg finner bloggen din veldig fin og intressant, og koser meg her inne!:)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tilbakemeldinger og gode råd... Som jeg skriver i headeren min, skal det jo være en blogg om litt av hvert og litt til! (og om det som opptar meg) Å bruke bloggen litt som en dagbok, en plass å dele gleder, samle minner, treffe andre bloggere og mye mer. Ja da er jeg på vei til å "finne meg selv" likevel... Takk for hjelpen jenter :)

  PS! så kjekt at dere trives hos meg, klem Kjersti

  SvarSlett
 6. Jeg begynte å blogge i januar 2010, uten å ha peiling på hva blogging var. Den eneste bloggen jeg kjente til var Emmelines blogg. Jeg har blogget litt av hvert underveis. Jeg har vist bilder av meg og gubben, men ikke nevnt navn, så vidt mitt eget i den senere tid. Byen jeg bor er nevnt, også campingen vi har campingvogn på. Men jeg opplevde at fremmede gikk inn i forteltet vårt, når vi ikke var der, for å se hvordan det så ut. Og at de samme menneskene (som jeg ikke vet er),slenge med leppa til noen campingnaboer, om at de måtte passe seg så jeg ikke blogget om dem også. ellers viser jeg ikke ansiktet til barn og barnebarn, og nevner dem ikke med navn. Og jeg nevner ikke spesifikke sykdommer, og andre private ting. Men utover det har jeg vist bilder fra heimen, og prøvd å være personlig uten å bli altfor privat. Og det har noe med at alle kan lese det jeg skriver, og da må jeg beholde noe for meg selv. Etter å ha fått virkeliggjort drømmen om å få utløp for min ikke-eksisterende kreative sans, så våknet jeg opp en mandagsmorgen for et par uker siden med en tanke om at nå er det nok. Da var tiden inne til å lukke døren til privaten. Men hva skulle jeg finne på da? Derfor ble det en hageblogg, men med mange forskjellige innfallsvinkler. Slik som Hjertedamas blogg egentlig har vært. Jeg har prøvd mye forskjellig ting, men gjenbruk, møbeltapetsering og maling er nok det jeg liker best. Kanskje kommer jeg til å åpne en ny blogg en gang med de temaene, men denne sommeren skal jeg bruke til hagerelaterte temaer. Alt til sin tid. Men dersom man ønsker å få en "stor" blogg, med mange følgere og lesere, så må man nok "treffe" når det gjelder tema, bilder og tekst. Jeg greide det ikke, men jeg er ikke opptatt av moter og trender, men mer å være meg selv og ha en personlig stil. Men kanskje kan man også tenke som så: "Hvorfor være stor, dersom jeg er lykkelig som liten?." Eller som Anne- Grete Preus har sagt: " Å skape uten å gi det videre, er like meningsløst som å tale uten at noen hører på" . Klemz Grethe

  SvarSlett
 7. Gillade direkt din blogg, och din kreativitet/ Johanna

  SvarSlett
 8. Ja, er det ikke gøy?!? Jeg grublet lenge på om jeg skulle blogge. Som deg, hadde jeg lest blogger en stund. Nå har jeg blogget siden midten av februar- og jeg er hekta! Så gøy!! veldig fin blogg du har- jeg følger deg videre ;)

  SvarSlett

Så kjekt at du legger igjen en kommentar. Tusen takk!
*Klem Kjersti*