*Legg gjerne inn en kommentar hos meg*

mandag 30. mai 2011

Lykkelig gift.....

Lykkelig gift, etter 16 år med samme mann...... Dagen ble perfekt! Selv om været var FÆLT!!! Regnet datt ned da vi kom ut fra Kirka. Men likevel strålte alle gjester som mange flotte SOLER, det varmet! Tusen takk alle som var med å laget dagen vår til det den ble, helt perfekt :)

Klem fra Kjersti og Arild

onsdag 25. mai 2011

K + A = Sant

Wooops, det nærmer seg....... Har jeg alt under kontroll!? Nja, sånn noenlunde, bare litt småting igjen!
Alt ordner seg:) ikke av seg selv, men på et vis....... 
Det hadde vært kjekt om været ble litt bedre enn det har vært her de siste dagene, krever ikke så mye, men noen få plussgrader til og litt sol?? Pliiiis! Bare ikke la det blåse & regne slik det har gjort den siste uken.... da hadde jeg blitt sååå glad :)
Men:
Dagen blir nok bra utansett hvilket vær det blir.

Ha en fin dag, klem Kjersti

lørdag 21. mai 2011

Duften av liljekonvaller.....
Liljekonvaller en av mine favoritter!
Snuser inn lukten av dem i hele huset, det gjør meg glad. Ikke mer som skal til..... av og til :)

Ha en fin lørdag
Klem Kjersti <3

lørdag 7. mai 2011

Tanker fra ny blogger.....

Etter å ha vært en ivrig bloggleser i lang tid, ville jeg skrive min egen blogg. Men det er jammen ikke lett å “finne seg selv".... Jeg innser at det vil ta lang tid før jeg klarer å få en rød tråd gjennom bloggen min.

Gjennom egen blogg  har jeg oppdaget mange (nye) flotte blogger, som jeg kanskje ikke hadde oppdaget uten egen blogg. Og til og med stiftet noen nye “bekjentskaper” ;). Litt forundret over meg selv som har skaffet meg et nytt nettverk online.... Men jeg er langt fra den eneste. Blandt de tusner av blogger der ute, skal det jo noe til for å synes. 


Men så tenker jeg: Jeg vil ikke ha en blogg som er til for å skryte av meg selv… Selvfølgelig synes jeg det er utrolig kjekt å få flotte tilbakemeldinger på innleggene og nye følgere. Men det viktigste for meg er at bloggen min skal være til glede og inspirasjon for andre, slik jeg får glede og inspirasjon av andres blogger. Og at jeg skal forsøke å være meg selv, slik at innleggene mine bærer mitt personlige preg. Så får jeg se da, om jeg får dette til? 


Ha en fin lørdagskveld!

Klem fra en ny blogger, Kjersti

torsdag 5. mai 2011

Ny makeover pågang....


Denne trenger en liten vårpuss....

 Noe å sysle med framover. Mangler ikke på prosjekter! Her er MYE å ta av.... Og det er ikke dette som bør prioriteres heller, men denne & uterommet frister mest akkurat nå ;)

Ha en fin helg! (jeg for min del har jobbehelg og skal i konfirmasjon denne helgen)

Klem Kjersti

tirsdag 3. mai 2011

Et lite hverdagsbord dekket til to!
For meg er det like ViKTIG å pynte bord til to som til mange.... Idag er bordet dekket til to :) Gleder meg til venninneprat, latter & kake!

Ha en riktig fin dag alle sammen!

 *Klem Kjersti*
Det oppstod en feil i denne gadgeten