*Legg gjerne inn en kommentar hos meg*

søndag 17. februar 2013

*Mitt bidrag til stue - utfordringen hos..

 FranciskasvakreverdenKlikk på linken for å se alle de flotte bidragene.Jeg blir så inspirert av alle flotte blogger jeg leser ;) Så nå er det den ene veggen i stua jeg tenker å forandre på... Jeg nesten kranglet meg til dette tapetet. Og det er nesten pinlig å innrømme at mannen hadde rett. Han sa nemlig: "du kommer til å angre på denne om en liten stund"... men jeg nektet selvfølgelig for det! Videre sa han at hvis jeg absolutt skulle ha denne, ble den værende på veggen leeeenge! Uffavmeg, sier jeg bare! Hva nå? Jeg har jo selvfølgelig så lyst til å male over denne! Vet noen om det går? Eller må jeg rive ned tapetet??

He he he - så slenger jeg inn bilder av stua i konkuranse om
"stue med inspirasjon" eeh jadda!

*Fin søndag*

-Klem Kjersti-

9 kommentarer:

 1. Så lekkert i stua hos deg! Flott, rustikt bord, det passet så bra til tapeten og sofaen. En flott helhet i materialer og farger. Lekre bilder du har tatt som gir et godt inntrykk av hvordan du har det. :)

  SvarSlett
 2. Synes du har en flott stue og spisestue altså!! Og den kontrastveggen passer veldig godt. For min del blir det nok litt for mye mønster i tapeten, og noe man gjerne bare vil ha en liten stund... Har dessverre lite erfaring med hvorvidt man kan male over slik tapet. Du får ta turen og spørre mannen du kjøpte tapeten av ;)

  Takk for kommentar på blogge min. Hvem er det som ikke elsker stjerner? Jeg tror jeg må kjøpe meg en pute til:p

  Ønsker deg en flott uke som kommer!
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 3. Så fin stue...fin tapet også ;-) Ja; du kan male over den. Jeg malte vår fra grønn til hvit og trengte tre strøk ;)
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 4. Så utruligt fint hos deg,likte veldig godt tapeten eg men skjønner kva du meiner,men visst du hadde malt gulva kvite da?så hadde ikkje tapeten blitt så makert,hihi bare ein tanke som slo inn altså:)et lite tips:)
  Nydelige møbler du hat hos deg og,ei orntlig koselig stove du har!

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Kjempeherlig stemning i stua di Kjersti! Men ser hva du mener med tapeten, men jeg tror man blir litt lei uansett, vi er jo i stadig endring, sånn er det å vær litt hekta på interiør:))
  Lykke til i utfordringen!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 6. Kjempefin stove :) Kan eg spørre kor du har kjøpt det store brettet somligg under bordet?? er på jakt etter noke liknende :)

  finfin kveld videre!

  SvarSlett
 7. Flotte bilder, herlig stue:))
  Lykke til ♥

  SvarSlett
 8. Tapeten din er kjempefin, flotte farger i hele stua di:)
  Men ok jeg skjønner, blir lei av ting irriterende fort selv, så jeg dømmer deg ikke;) Kjipt når disse mennene får rett egentlig..

  Charlotte

  SvarSlett
 9. Så fint du har det! Likte komposisjonen på bildene, med lampa og spisebordet i forgrunnen og sofagruppa lengre bak. Ønsker deg en fin søndags ettermiddag. :)

  SvarSlett

Så kjekt at du legger igjen en kommentar. Tusen takk!
*Klem Kjersti*